Vijesti

Trener Zoran Zekić: Treba se fokusirati na utakmicu s Goricom!

 NK Osijek sutra od 16 sati igra u gostima protiv Gorice. Na današnjoj konferenciji za novinare trener Zoran Zekić rekao je kako se teško fokusirati na tu utakmicu jer u Opus Arenu u srijedu dolazi Hajduk. Stoga je naglasio kako želi da mu momčad isključivo razmišlja o subotnjoj utakmici koja će svakako biti izazovna. .

- Jako bitna utakmica. Morati ćemo biti koncentrirani, puno bolji u nekim detaljima nego što smo trenutno. U čemu najviše? To ću ipak zadržati za svlačionicu. Neću reći da nisam zadovoljan, ali tražimo način da bismo neke igrače optimalno iskoristili. Nadalje, malo me smeta što svi zivkaju ovih dana. Neka nas puste na miru da se koncentriramo na svoj posao, a ne da pričamo o ulaznicama za derbi sljedećeg tjedna. Sada nas zanima isključivo Gorica, to je jedino normalno. Sutra nas očekuje jako dobar protivnik koji igra i ove sezone odličan nogomet. Pokazat ćemo našim dečkima u analizi njihove kvalitete, ukazati i na poneku manu, nadajući se najboljem, rekao je Zekić, a osvrnuo se i na neke uočene nedostatke:

- Moramo biti čvršći, agresivniji i kompaktniji. Neke mi stvari jako smetaju. Recimo, vidio sam u Karlovcu više discipline kod njih, nego u našim redovima. Da se nitko ne naljuti, ako može trećeligaš, onda moramo i mi. U svakom slučaju, trebamo imati početnu varijantu i onu pričuvnu. Ne samo zbog nas nego i zbog onoga što će Gorica pokušati na terenu da bi nas iznenadila, zaključio je trener Zekić.

03.11.2023 13:47:00

Facebook Twitter Instagram