Vijesti

Novi broj Bijelo-plave revije stiže na kioske

 Novi, četvrti broj Bijelo-plave revije stiže na kioske. Prvi je to časopis u Hrvatskoj koji su pokrenuli navijači za navijače, a svojim sadržajem iz broja u broj privlači sve veći broj čitatelja.

I novi broj donosi brojne kvalitetne razgovore s igračima NK Osijeka pa tako možete pročitati razgovore s reprezentativcem Sjeverne Makedonije Jovanom Manevim, „hrabrim srcem“ Kristianom Fućkom i veznjakom bijelo-plavih Petrom Pušićem. Tu su dva najpoznatija brka u gradu, legendarni tajnik Osijeka Milan Španjić te Ante Vučemilović-Šimunović.

Naravno, neće izostati ni trenerska struka pa će tu biti trener s 100-postotnim učinkom u kratkoj trenerskoj karijeri Ivo Smoje te Tomislav Radotić i Mislav Leko. Predstavljene su i dvije mlade nade kluba Roko Perković i Ante Barišić.

Svoj glas imali su i navijači pa tako revija donosi razgovore s njima kroz rubrike „Da sam ja trener“ i „Tu mladost moja je sva“. Vremeplovi će vas vratiti u pedesete, osamdesete i devedesete godine prošlog stoljeća, a nastavlja se i sa stalnim rubrikama “Klupske legende”, “Na posudbi”, “Iz rada KNBP” , “Kronika suđenja”, “Neispričane priče”, a uvedene su i neke nove kao “Retrospektiva” i “Igrači - gdje su rođeni”.

Čitatelji će se zabaviti uz kviz te “Dnevnik malog Zvoneta”.

Svakako najveći mamac za navijače bit će i dva postera i to onaj mlade zvijezde Domagoja Bukvića te Opus arene.

Reviju već od petka, 10. studenoga, možete pronaći u Urarskoj radnji Živković, a u subotu i na štandu Kluba navijača ispred Opus arene uoči utakmice s Istrom te kod kolportera ispred stadiona. Početkom sljedećega tjedna revija će se naći i na kioscima u svim najvećih hrvatskim gradovima. Revija će biti dostupna i u novom fan- shopu Osijeka u Opus Areni gdje se mogu kupiti sve brojevi, a također i online putem mail adrese shop@knbp.hr.


 

06.11.2023 14:14:23

Facebook Twitter Instagram