Vijesti

Iz bolnice poslali upute pacijentima- kako uspješno obaviti pregled

 Iz Opće bolnice dr. Josip Benčević pacijentima su poslali upute kako bi što lakše obavili pregled bez ugrožavanja sebe ili drugih:

Na samom početku rada dajemo Vam nekoliko uputa koje je potrebno slijediti da biste uspješno obavili pregled, a naš rad protjecao bez teškoća:

1. Dođite na pregled najranije 10 min. prije termina pregleda, najbolje sami, eventualno u pratnji može biti jedna osoba.

2. Na ulazu će Vas dočekati djelatnik bolnice kojem ćete pokazati Potvrdu o narudžbi za pregled/ pretragu, ispunit ćete Izjavu s epidemiološkim podacima i izmjerit će Vam tjelesnu temperaturu.

3. Neće se primati bolesnici koji nisu na popisu za pregled/pretragu.

4. Ukoliko imate dišnih problema, tjelesnu temperaturu 37.2 0C ili višu, nemojte dolaziti na pregled, javite se obiteljskom liječniku koji će Vas pregledati, a propušteni termin pregleda zamijeniti drugim

. 5. Poštujte socijalnu distancu, 2 m udaljenosti od osobe koja je ispred Vas.

6. Preporučujemo Vam da se zaštitite maskom za lice i po mogućnosti rukavicama.

7. Nastojte koristiti stepenice, a izbjegavati lift.

8. U čekaonicama možete sjesti na označene stolice ili stanite 2 m udaljeni od susjedne osobe.

9. Ulaz u Polikliniku, također je dio bolnice, stoga molimo da i tu poštujete naše upute.

10. Dio radnog vremena neophodan je za dezinfekciju i zračenje radnog prostora-ambulante, što će također ograničavati i usporavati naš rad, te Vas molimo za razumijevanje.

11. Nalaze jednog dijela pretraga nećete dobiti odmah, nego ćemo ih slati Vašem obiteljskom liječniku u obliku e-nalaza ili Vama poštom, u tom slučaju provjerite adresu koju ste nam ostavili. Poštivanje i provođenje prethodno navedenih mjera sastavni je dio Vašeg liječenja i očuvanja zdravlja cijele populacije, u čemu i Vi sudjelujete.

Ukoliko se u radu budu javljali zastoji i problemi, nastojat ćemo ih što brže rješavati. 

05.05.2020 10:56:00

Facebook Twitter Instagram