Vijesti

Galić: sramotna odluka HNS-a

 Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza potvrdio je svoju odluku da u posljednjem kolu HNL-a neće biti gledatelja na stadionu.

Tim putem oglasili su se iz NK Osijeka u kojemu su htjeli da u odlučujućoj utakmici za drugo mjesto, protiv Lokomotive, na Gradskom vrtu budu prisutni i gledatelji.

Odluku je komentirao direktor NK Osijeka Igor Galić:

– Sramotna odluka HNS-a! Ne mogu drukčije to prokomentirati. Ovo je teško razumljivo i prihvatljivo, posebice nakon posve jasnog i neupitnog očitovanja Stožera civilne zaštite da nema prepreka za igranje pred publikom. Savez to nije želio uvažiti, tako da se u svemu očituju neki drugi interesi, po nama – nikako nogometni. Po tko zna koji puta koplja se lome na našem klubu. Bili smo zakinuti suđenjem, a sada se suočavamo i s ovakvom situacijom da nam se navijačima zabranjuje dolazak na tribine u najvažnijoj, povijesnoj utakmici. Članovi Izvršnog odbora HNS-a stavljaju se iznad svega, iznad Stožera civilne zaštite i to baš sada, kada pada odluka tko će u kvalifikacije Lige prvaka. Našoj momčadi ne preostaje ništa drugo nego izdići se iznad svega, skupiti svu snagu, motiv i energiju kako bismo u subotu došli do velike pobjede, poručio je Galić.

24.07.2020 09:31:12

Facebook Twitter Instagram