Vijesti

Kulešević i Tomas kažnjeni zbog komentiranja suđenja nakon utakmice s Dinamom

Sportski direktor NK Osijeka Ivica Kulešević i trener Stjepan Tomas kažnjeni su zbog neprimjerenih komentara na račun suđenja na utakmici s Dinamom.

Disciplinski sudac SuperSport Hrvatske nogometne lige, Alan Klakočer, donio je odluke o kaznama nogometnih djelatnika zbog neprimjerenog komentiranja sudačkih odluka, objavljeno je na službenim stranicama Supersport HNL-a.

Tako je među sankcioniranima i osječki dvojac, a kažnjeni su jer su nakon prvenstvene utakmice 7. kola Osijek - Dinamo javno i neprimjereno komentirali suđenje, čime su povrijedili odredbe Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika i klubova. Kuleševiću je izrečena kazna zabrane obavljanja funkcije mjesec dana koja obuhvaća zabranu ulaska u svlačionice i druge službene prostorije te pristup klupi za rezervne igrače prilikom odigravanja prvenstvenih ili kup utakmica, odnosno novčana kazna u iznosu od 2.000 eura, a Tomasu je izrečena novčana kazna od 1.500 eura. 

Disciplinski je sudac zbog javnog komentiranja suđenja nakon utakmice 6. kola Istra 1961 - Rudež kaznio i Antu Ercega, igrača Istre novčanom kaznom od 2.500 eura.

Izvor: Supersport HNL

Foto: NK Osijek 

18.09.2023 16:57:00

Facebook Twitter Instagram